Screamin’ Eagle Street Cannon Performance -äänenvaimennin lisää moottoripyörän hevosvoimia 5 % normivaimentimeen verrattuna. Suorituskyky kasvaa kokonaisuudessaan jopa 10 prosenttia, kun uutta äänenvaimenninta käytetään yhdessä Screamin’ Eagle Stage 1 -ilmansuodattimen kanssa.

Harley-Davidsonin edustaja kertoo H-D-kuljettajien toivovan parannuksia, jotka tuovat pyörään lisää vääntöä, nopeutta sekä mahtia ääneen. Nyt asian pitäisi olla kunnossa.

Scramin' Eagle Street Cannon Performance -äänenvaimennin.

Uudessa 3,25 tuuman Screamin’ Eagle Street Cannon Performance -äänenvaimentimessa on alhainen virtausvastus, sillä se on suunniteltu lisäämään tehoa ja korostamaan Harley-Davidsonin V-twin-moottorin murinaa. Kromin ja mustan värisenä saatavilla olevassa lisävarusteessa on lämpöä eristävä keraaminen viimeistely. Screamin’ Eagle Street Cannon Performance -äänenvaimennin on saatavilla valtuutetuilta Harley-Davidson-jälleenmyyjiltä kaikkialla Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa.

Moottoripyörän suoritustehoa on mahdollista parantaa myös muilla Screamin’ Eagle -lisävarusteilla, jotka täydentävät äänenvaimentimen ominaisuuksia. Valikoimaan sisältyy muun muassa ilmansuodatinsarjoja, pakosarjoja, lämpöeristeitä ja päätykappaleita. Kaikki Screamin’ Eagle -tuotteet on suunniteltu toimimaan saumattomasti yhdessä.

Screamin’ Eaglet ovat saatavilla Sportster-malleihin, mukaan lukien Iron 883, 883R, SuperLow , 1200 Custom, Forty-Eight ja Seventy-Two.

Screamin’ Eagle Street Cannon Performance asennettuna.