Polaris Industriesin ja Idahossa Sandpointissa majaa pitävän Timbersled Productsin kaupan ehdoista ei ole kerrottu julkisuuteen. Kaupan tavoitteena on kuitenkin vahvistaa Polariksen vahvaa asemaa moottorikelkkojen valmistajana, kerrotaan Polariksen lehdistötiedotteessa.

– Timbersled on luonut vastustamattoman tuotteen ja tehnyt vallankumouksen lumessa tapahtuvassa moottoripyöräurheilussa, ja odotamme innoissamme, mitä he keksivätkään, kun heillä on käytettävissään Polariksen suunnittelu-, valmistus- ja jakeluosaaminen, Polariksen pääjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Scott Wine totesi.

– Heidän Mountain Horse -muutossarjansa on yksiselitteinen valinta kaikille lumimoottoripyöräentusiasteille, ja se alleviivaa Timbersledin periksiantamatonta sitoutumista innovointiin, suorituskykyyn ja laatuuun.

Mountain Horse -muunnossarjat maksavat Yhdysvalloisssa vähittäiskaupassa 5300 - 6500 dollarin väliltä ja sopivat useisiin merkkeihin kuten esimerkiksi Hondan, Husabergin, KTM:n, Kawasakin, Suzukin ja Yamahan offroad-pyöriin.

Timbersled jatkaa toimintaansa omana tuotemerkkinään ja sen toiminta säilyy nykyisessä toimipaikassaan. Yritys on perustettu 2001 ja sillä on 40 työntekijää.

Aiheesta aiemmin sivuillamme: Timbersled Mountain Horse muuttaa moottoripyöräsi snowbikeksi - riemukkaampi kuin moottorikelkka?