Brittiläisen Lexmoton Venom-kevytmoottoripyörä on kiinalaisen Senke Motorin rakentama varsin tyylikäs ja näyttävä streetfighter-nakupyörä. 125-kuutioinen moottori on varustettu tasapainoakselilla värinöitten vähentämiseksi. Tehoa siinä on 8 kW eli 11 hevosvoimaa, ja sen pitäisi olla bensapihi kilometrinnielijä.

Soitin sijaitsee tankin etuosassa ja sitä voi käyttää ajohanskat kädessä.

Vaikka pyörän ulkonäkö on aggressiivinen, se ei vielä riitä pyörän erottautumiseen muista vastaavista, mutta mp3-soitin kyllä tekee sen. Sitä ohjataan kolmella painonäppäimellä, joita voi käyttää myös ajohanskoilla. Soittimessa on kaksi liitäntää, toine MikroSD-kortille ja toinen USB-muistikortille tai laitteelle. Molemmat voivat olla yhtäaikaa paikallaan, ja valinta siitä, kumpaa käytetään, tehdään virtakytkimen nopealla painalluksella.

Soittimen kaiuttimet on piilotettu pyörän sivupanelien alle, ja ne hädintuskin näkyvät. Ääniteho näyttää - tai oikeastaan kuulostaa - riittävän myös ajon aikana ainakin valmistajan videon perusteella.

Laitteiston äänenlaatu tuskin on samaa tasoa kuin GoldWingissä tai BMW:ssä, mutta onko sillä väliä on aivan eri asia. Mielenkiintoista nähdä, tuleeko tästä trendi muidenkin valmistajien parissa. Vaikka Lexmoto on pieni valmistuttaja, kaikki suuretkin moottoripyörävalmistajat ovat erityisen kiinnostuneita kevytmoottoripyöräikäisistä. Ensinnäkin siitä, miten näitä saisi houkuteltua moottoripyöräilyn pariin ja sitten siitä, miten heidät saisi kiinnostumaan omasta moottoripyörämerkistä.

Kaiuttimien olemassaolosta ei pidetä juurikaan meteliä.

Lexmoto tuottaa kevytmoottoripyöriä ja mopoja Kiinasta omalla brändillään. Myyntiä sillä on sekä Ranskassa että Iso-Britanniassa, ei valitettavasti ainakaan vielä Suomessa. Katso video siitä, miten Venomin soitinta käytetään. Lexmoton sivuilla on myös pyörän ajovideo. Asiasta kertoi ensin Gizmag. Briteissä Venomilla on hintaa 1875 euroa.