John Bloor on hiilikaivostyöläisen poika pienestä Derbyshiren kylästä Englannista, ja tienasi koulun jälkeen alkuun elantonsa muovityöntekijänä. Tänä päivänä hän on 71-vuotias miljardööri, eikä varmaan ainakaan enää kadu Triumphin ostamista. Triumph Motorcyclesin lisäksi Bloor omistaa myös rakennusyritys Bloor Homesin Meashamissa.

Yritystoimintaan hän ryhtyi 20-vuotiaana rakennettuaan ensimmäisen talonsa. Hänen rakennusyrityksensä on nyttemmin yksi suurimmista yksityisista alan yhtiöistä Britanniassa. 

Triumphin ostamisen jälkeen hän sijoitti 1991 111 miljoonaa euroa uuden moottoripyörätehtaan rakentamiseen Hinckleyhin. Tulipalo tuhosi tehtaan 2002, mutta sen tilalle rakennettiin uusi.

Tuskin kukaan aikanaan uskoi siihen, että Triumphilla merkkinä olisi enää menestystä, mutta viime vuonna se avasi tuotantolaitokset sekä Brasiliassa että Intiassa, ja myi kaikkiaan yli 52 000 Triumph-merkkistä moottoripyörää. Suosituimmat mallit ovat Rushlanen mukaan nakupyörä Trident 900 ja sportstourer Trophy 1200.

Nimenomaan Triumphin maailmanlaajuinen menestys on tehnyt Bloorista miljardöörin. Häntä nähdään hyvin harvakseltaan julkisuudessa heikon terveyden vuoksi, joten hän priorisoi Range Roveriaan kulkuvälineenä Triumphien sijaan.