MTV Uutisten tietojen mukaan mittava operaatio alkoi aamuseitsemän jälkeen. Paikalla on yhä runsaasti poliiseja. Tiloissa tehtiin muun muassa kiinniottoja. Bandidos MC on Suomen suurin moottoripyöräjengi.

Keskusrikospoliisin edustaja kommentoi asiaa Ilta-Sanomille ja kertoi, että törkeiden huumausainerikosten tutkimuksissa on tehty lukuisia kiinniottoja moottoripyöräkerho Bandidosin tiloissa Helsingin Kyläsaaressa.

Krp on kertonut asiasta tilillään Twitterissä ja todennut, että operaatioita tehdään eri puolilla Suomea. Sekä Helsingissä että muilla paikkakunnilla on tehty kiinniottoja. Poliisi ei voi kommentoida asiaa enempää, koska tutkimukset ovat kesken.

Lisätietoja tapahtuneesta 

Poliisi tiedotti iltapäivällä tehneensä kotietsintöjä moottoripyöräjengi Bandidosin tiloihin Helsingissä ja Nokialla. Operaatio on osa laajaa kansainvälistä järjestäytyneeseen rikollisuuteen liittyvää tutkintakokonaisuutta, jossa tutkitaan mm. Bandidos MC:n jäsenten epäiltyjä törkeitä huumausainerikoksia. Toimenpiteitä on tehty tänään Suomen lisäksi Saksassa ja Hollannissa.

Suomessa poliisi on ottanut kiinni seitsemän rikoksestä epäiltyä henkilöä. Kotietsinnöissä on löytynyt pieniä määriä huumausaineita sekä luvattomia aseita. Jutun tutkinta jatkuu, eikä tässä vaiheessa asiasta tiedoteta enempää.

Edit: Lisätiedot lisätty 12.5. kello 16.49.