Michelin Power SuperMoto

Tämä rengas on kehitetty yhteistyössä parhaiden kilpa-ajajien kanssa. Sillä voitettiin vuoden 2014 maailmanmestaruus FIM SuperMoto World Championship -sarjassa. Valikoimassa on nyt uusi 16-tuumainen rengas, jonka kumiseos parantaa selvästi eturenkaan vastetta. Myös renkaan pito, käyttöikä ja ajo-ominaisuudet ovat parantuneet.

Michelin Power Slick Evo

Michelin Power Slick Evo on ratakäyttöön tarkoitettu rengas. Helpon käsiteltävyytensä takia se on ihanteellinen valinta silloin tällöin rata-ajoa harrastavalle. Renkaassa on käytetty MICHELIN Adaptive Casing Technology (ACT) -runkoteknologiaa ja kumiseosta, jonka joustavat ominaisuudet soveltuvat monen kaltaisiin rata- ja sääolosuhteisiin.

Michelin Power Cup Evo

Katukäyttöön hyväksytty, kuvioitu versio Michelin Power Slick Evo -renkaasta.

Michelin Power SuperSport Evo

Michelin SuperSport Evo soveltuu sekä maantieajoon että radalle. Sillä on pitkä käyttöikä ja se käyttäytyy luotettavasti sekä kuivalla että märällä ajoalustalla. Myös tässä renkaassa yhdistyvät innovatiivisen, joustavan kumiseoksen ja MICHELIN Adaptive Casing Technology (ACT) -runkorakenteen edut.

Näiden uusien hypersport-renkaiden lanseeraus kuluvan vuoden aikana on osoitus Michelinin sitoutumisesta moottoriurheiluun. Se on alusta alkaen tarjonnut Michelinille myös ihanteellisen koelaboratorion uuden rengasteknologian testaamiseen vaativimmissa olosuhteissa. Ratakilpailujen ja erittäin urheilullisten hypersport-renkaiden kehitystyön rinnakkaisuus on nykyisin ilmeistä.

Michelin on virallisesti vahvistanut paluunsa MotoGP-sarjaan vuonna 2016. Kilpapyörien moottoriteho on jopa 250 hv, mikä asettaa uudenlaisia haasteita rengasvalmistajalle moottoripyörien rajuimmassa kilpailusarjassa. Teknologian jatkuvan edistymisen myötä MotoGP-sarjan renkaissa siirrytään nyt 17 tuuman vannekokoon, joka on vakiokoko sport- ja maantiepyörissä.

Michelinillä on hallussaan ennätysmäinen määrä voittoja moottoripyöräurheilussa ja kaikkiaan 112 maailmanmestaruutta eri kilpailulajeissa. Vuoden 2014 kilpailusesonki oli erinomainen ja toi Michelinille kaksi vaikuttavaa voittoa Espanjan ja Italian Speed Championship -sarjoissa.

Michelin

Michelin