Eilen perjantaina noin klo 17.00 moottoripyöräpoliisi päätti pysäyttää ja tarkastaa toisen moottoripyörän Vierumäellä Vuolenkoskentiellä. Pysäytettävä oli asiasta eri mieltä, joten hän käänsi kaasukahvaa sillä seurauksella, että vauhti kiihtyi hetkessä yli 170 km/h rajoituksen ollessa sillä tieosuudella 60 km/h.

Tästä alkoi takaa-ajo, joka jatkui Vuolenkosken ja Jaalan taajamien läpi päättyen lopulta karkuun lähteneen kuljettajan kaatumiseen Kouvolan puolella Vuohijärventiellä. Kuljettajalle mitattiin törkeitä ylinopeuksia koko matkan ajan.

Noin 35-vuotiaan miehen hallusta löytyi huumausainetta ja hänet toimitettiin sairaalaan kaatumisessa saatujen vammojen vuoksi. Kuljettajalla ei ollut myöskään ajo-oikeutta joten rikosnimikkeitä kertyi useita.

Lisäksi eilenillalla Pätiäläntiellä Asikkalassa tapahtui moottoripyöräonnettomuus. Siinä vähän alle 50-vuotias moottoripyörän kuljettaja oli menettänyt ajoneuvonsa hallinnan ja suistunut ojaan vasemmalle kaartuvassa mutkassa. Paikalle saapunut sairaankuljetuksen yksikkö toimitti kuljettajan sairaalaan tarkempiin tutkimuksiin. Alkoholilla ei ollut osuutta ulosajossa.