Museon leffateatterissa on saanut päivänvalonsa muun muassa julkisuudessa ennennäkemätön Sleepy Sleepers -tallenne vuoden 1982 keikalta ja museon yhteydessä toimii ainoa Englannin ulkopuolella sijaitseva Ace Corner-kahvila, jossa on nähty ja tullaan näkemään unohtumattomia klubikeikkoja. 

Museolla on usemapia tapahtumia viikottain, joista hauskana esimerkkinä 6.6 järjestettävät Neppis-autokisa Corner Neppis tuo mieleen lapsuuden tiukat kisat. Samana päivänä on muun muassa Ace Moto GP -studio, jossa pääsee katsomaan Mansaaren TT -ajoja suorana, ja samalla voi seurata suomalaisen Aki Aallon taidonnäytteitä sivuvaunuluokassa Robert Handcockin luotsatessa sivuvaunumoottoripyörää läpi Mansaaren vaativan katuradan.

Moottoripyörämuseon monipuoliseen tapahtumatarjontaan ja aukioloaikoihin voi tutustua täällä. Syntymäpäivän kunniaksi Moottoripyörämuseossa on tänään tarjolla kakkua ja kahvia.

Museonjohtaja Riku Routo joukkoineen on tehnyt hienoa ja merkittävää työtä museon ja tällaisen tapahtumapaikan rakentamisessa, joten Motouutiset onnittelee kunnioittavasti Suomen Moottoripyörämuseota nelivuotisen taipaleen johdosta.