Vuoden 2015 Iron Butt Rallyn matka 11 000 mailia 11 päivässä on 17 699 kilometriä. Moni ei aja edes autolla niin paljoa vuodessa, saati sitten moottoripyörällä yhteen soittoon 11 vuorokaudessa. 

Tämän vuoden Ralli alkoi eilen maanantaina 29.6 kello 10.00, ja se päättyy perjantaina 10.7. kello 10.00. Sekä lähtö- että paluupaikkana toimii Albuquerque Uudessa Meksikossa. Välilaskupaikkoina / tarkastuspisteinä toimivat välillä samainen Sheraton Albuquerque hotelli Uudessa Meksikossa 2.7. kello 20-22.00 ja Meadowview Conference Resort & Convention Center, Kingsportissa Tennesseessä heinäkuun 5, kello 20 -22.00.

Yleensäkin Iron Butt -ajoissa on kyse hyvästä ennakkosuunnittelusta sekä tietenkin kestävyydestä, mutta näin pitkässä tapahtumassa vaatimukset ovat niiden osalta huipussaan.

Kova usko itseen

Siitä huolimatta 87 kuljettajaa, joista viidellä on mukana myös kyytiläinen, lähti matkaan tavoittelemaan rallin voittoa, tai ehkä vielä enemmän voittoa omasta itsestään sekä iloa pääsemisestä perille.

Kisan aikana osallistujat eivät saa käyttää sosiaalista mediaa, mutta rallin etenemistä voi seurata IBA-rallin omilta sivuilta täältä sekä IBA:n paikannuspalvelusta osallistujien reittivalintoja ja liikkumista täältä ja kommentointi- ja seurantasivuilta täällä ja selostussivulta täältä.

Että saa ajettua hyväksytysti läpi tämän vuoden rallin, osallistujien pitää vierailla 50 kansallispuistossa 25 osavaltiossa ja lisäksi olla säädetyn aikaikkunan sisällä paikalla molemmissa tarkastuspisteissä sekä tietenkin maalissa. Mahdollisia kansallispuistoja on USA:ssa kaikkiaan 347.