Parhaillaan Yamaha WR250F:llä ja YZ250:llä treenaava Jari Mattila osallistuu Yamahalla vuoden 2016 Päijänteen ympäriajoon. Tavoitteena on yksinkertaisesti voitto.

– Olen todella iloinen ja tyytyväinen, että saamme Yamaha-perheemme jäseneksi Mattilan tasoisen kuljettajan ja persoonan. Mattilan vuosien kokemus ja tietotaito offroad-lajeista, sekä Suomesta, että maailmalta ovat sitä luokkaa, että voimme hänen kanssaan tarjota Yamaha-jälleenmyyjillemme, sekä alan harrastajille todella tasokasta koulusta ja laadukkaita neuvoja offroad-tuoteryhmässä – etenkin enduron ja crosscountryn saroilla. Kyseiset lajit ovat Suomessa harrastajamäärissä mitattuna moottoripyöräurheilun ykköslajeja, toteaa Konekesko Yamaha Motorin myyntipäällikkö Tero Karhunen.

– Yhteiseksi tavoitteeksi asetettu Päijänteen ympäriajon voitto keväällä 2016 olisi täydellinen kirsikka kakun päälle tässä yhteistyössä, päättää Karhunen.

Mattila nähdään ensimmäistä kertaa Yamaha-kisakuskina tämän viikon lauantaina Porin Kirjurinluoto Areenalla ajettavassa MotoRockFest-sprint-endurokilpailussa.

Käytännössä Mattila toimii Konekesko Yamaha Motorille offroad-asiantuntijana ja -konsulttina. Mattila osallistuu Yamaha-offroadlaitteiden myyntikoulutuksiin sekä asiakastapahtumien järjestämisiin.