Monilahjakkaan Angelica Ganean tavoitteena on myydä pyörä myöhemmin tänä vuonna ja rahoittaa sillä oman cd:nsä äänittäminen sekä hänen kirjansa julkaisu. Pyörää kutsutaan "Kristalloiduksi Indianiksi".

– Halusin pysyä uskollisena pyörän alkuperäiselle värille, joten käytin Jet Black -värisiä Swarovskin kristalleja. Kuviointi jota pyörässä käytin, ei ole sellaista, mitä tavallisesti näkee tämän tyyppisessä työssä. Kun muut käyttävät vain yhtä kokoa olevia kristalleja, joka tekee kuvioinnista epätasaisen tai epäyhtenäisen näköisen, minä käytin monia eri kokoja, joista pienimmät olivat neulanpään kokoisia. Tämä on paljon vaikeampi tapa tehdä, mutta tulos näyttää saumattomalta, Angelica Ganea toteaa.

Indianin kristallointi kesti 1500 työtuntia, mutta häne kertoo tehneensä sen "musiikkinsa vuoksi".

Meditaatiota työssä

– Pidän itseäni hyvin onnekkaana, hän toteaa. – Pystyn rakastamaan tällaisen monimutkaisen työn tekemistä hyvin paljon, aina siihen pisteeseen asti, jossa 200 000 kristallin paikalleenlaitosta tulee minulle meditaatiota. Koen hyvin siunaavaksi sen, että jokin, jonka tekemistä rakastan, voi puolestaan tukea intohimoani musiikkia ja kirjoittamista kohtaan.

Angelica Ganea aloitti laulamisen 6-vuotiaana. 19 vanhana hän voitti kansallisen laulukilpailun kotimaassaan Romaniassa. Hänen rakkautensa kristalleihin sai alkunsa jo, kun hän oli vielä lapsi. Romaniassa ei tietenkään ollut tarjolla blingbligiä, joten hän vitsailee, ettei hän kaikesta vaatteiden ja soittovälineiden kustomoinnistaan huolimatta "sentään onnistunut polttamaan isäni autotallia", mutta hänen äitinsä burgundinsamettiset ikkunaverhot hävisivät salaperäisesti muuttuakseen esiintymisasuksi.

Yksityiskohta.

Yksityiskohta.

Vanhempana hän muuttu Kanadaan, missä hän alkoi käyttää Swarovskin kristalleja kengissään ja esiintymisasuissaan sekä mikrofoneissa ja soittimissaan. Tätä kautta hän perusti Emporium A -nimisen yrityksen tarjotakseen palvelujaan muillekin ja varsin pian hänestä tuli Swarovskin brändäyskumppani.

Vakuuttuneena omasta käsityötaidostaan Ganea päätyi sitten peittämään Indian Chief Classicin Swarovskin kristalleilla tuloksena varsin ainutlaatuinen pyörä. Indian Chief Classiciin Angelica päätyi, koska se oli hänestä kaunein hänen näkemänsä moottoripyörä koskaan. Katso video, niin näet, miten hyvällä maulla toteutus on tehty.