Robbie Knievel on tehnyt isänsä Evel Knievelin nimen varjossa myös hurjan oman uran stunt-hyppääjänä. Hän on toistanut monia isänsä kovimpia temppuja - nimenomaan niitä, joissa tämä on epäonnistunut tai loukkaantunut. Robbie on jo 8-vuotiaana esiintynyt ensi kerran isänsä kanssa, ja 12-vuotiaana hän oli jo kiertueella tämän kanssa esiintyen tämän "lämppärinä".

Robbie Knievel on syntynyt 1962, ja hänen viimeisin hyppynsä tähän asti tapahtui 2011. Uskalikko on uransa aikana tähän mennessä tehnyt yli 350 hyppyä ja 20 maailmanennätystä.

Buttessa Knievel aikoo onnistua korkeimmassa hypyssään koskaan. Tavoitteena on tehdä noin 7,6 metrin korkuinen hyppy, joka vastaa pituudeltaan 25 sivuittain asetettua autoa. Se suoritetaan Eddyn motellilla Harrison Avenuella ja se tapahtuu yli Red Zonen rakennuksen ja laskeutuu pysäköintialueelle.

Toisin kuin isänsä Evel, joka teki hyppynsä Harley-Davidson XR 750 -flat track moottoripyörällä, Robbie käytti vuoteen 2008 asti Hondan CR500 -motocrosspyörää, joka soveltuu tähän huomattavasti paremmin. Asiasta kertoi ensin Morebikes.