BMW Motorrad myi kesäkuun viimeiseen päivään päättyneen kuuden kuukauden jakson aikana  78 418 moottoripyörää ja maksiskootteria maailmanlaajuisesti. Edellisenä vuonna luku oli 70 978 kappaletta. Se teki myyntiennätyksen myös kesäkuun osalta: myynti nousi edellsieen vuoteen verrattuna peräti 31 % 15 490 pyörään. Edellisessä kesäkuussa se oli 11 827 kappaletta.

BMW Motorradin myynti- ja markkinointijohtaja Heiner Faust intoutuikin uskomaan, että yritys on tavoitteissaan saavuttaa uuden myyntiennätyksen myös koko vuoden osalta.

BMW:llä uskotaan, että kasvuun on tulossa voimakkaita piristäviä tekijöitä Euroopan päämarkkina-alueilta Italiasta, Ranskasta, Englannista, Espanjasta ja Saksasta. BMW:n kotimarkkina-alue pysyykin sen suurimpana yksittäisenä markkina-alueena, ja yritys on markkinajohtaja Saksassa ja Espanjassa yli 500-kuutioisten moottoripyörien luokassa.

Yritys näkee, että kysyntä sen moottoripyörille nousee vakaasti Aasiassa ja erityisesti Kiinassa, minkä markkinoilla se näkee erityistä kasvupotentiaalia.

Faust uskoo mallivalikoiman ja BMW Motorradin brändimaineen olevan pohjana kasvavalle menestykselle.

Menestynein malli on vesijäähdytteinen R 1200 GS, jota on toimitettu tänä vuonna jo 14 099 kappaletta. Toisena on R 1200 GS Adventure, 10 429 ja kolmantena R 1200 RT, 6471 kappaletta. Seikkailuenduro R 1200 GS Adventuren suosio tuntuu kasvavan jatkuvastu. Yli 40 % bokseri-GS:istä on Adventure-versioita.

Neljänneksi myydyin malli on R nineT ja sitten tulevat R 1200 R ja RS. Vasta sen jälkeen alkaa myyntilistalla näkyä rivinelikkoja kuten S-sarjaa, ja XR-Adventure-mallista näyttää myös tulevan muutaman myyntipäivän jälkeen menestys, BMW Motorradin julkistamassa tiedotteessa kerrotaan.

Vuonna 2014 BMW Motorrad myi kaikkiaan 123 000 moottoripyörää.