Näyttää siltä, että Triumph Bonneville Bobberissa käytetään uutta nestejäähdytteistä rinnakkais-twiniä, jonka kuutiotilavuus on noin 1100 cm3. Se tarjoaa merkittävästi enemmän suorituskykyä kuin nykyinen Bonneville 850 cm3 ilmajäähdytteinen twini. Uudessa moottorissa tehon odotetaan nousevan 69 hevosvoimasta noin sataan polleen.

Bobber on yksi osa kokonaan uusia tuoteperheitä, joita Triumph kehittää uuden nestejäähdytteisen moottorin ympräille. Odotettavissa on myös koko Bonneville-sarjan uusiminen. Tällä hetkellä siihen kuuluvat pinnavanteinen T100, kahvilakilpuri Thruxton, Scrambler sekä perusmalli.

Uuuden moottorin ulkonäkö on pysynyt klassisena, mutta pyörän suuri jäähdytin paljastaa, että jäähdytyksestä huolehtii neste ilman sijasta. Sooloistuin sekä takahaarukan ulkonäkö viittaavat jäykkäperäiseen bobber-lookiin.

Malli näyttää tuotantovalmiilta, mutta monet uumoilevat sen tulevan tuotantoon vasta vuoden 2017 alussa. Milanon messuilla Triumphin odotetaan kuitenkin esittelevän muita vuoden 2016 uusia malleja kun uuden Speed Triplen ja Tiger Explorerin. 

Asiasta kertoi mm. Visordown, jonka sivuilla on nähtävillä kuvia vakoillusta pyörästä.

Aiheesta aiemmin sivuillamme:

Vakoiltu 2016 Triumph Bonnevillet: nestejäähdytys, lisää tehoa?

Vakoiltu: 2016 Triumph Speed Triple ilman naamiointia