Tesla on valmistanut sähköisiä roadstereja ja sedaneita jo vuodesta 2010 lähtien, ja se on parhaillaan valmistelemassa Model X -crossoveriaan markkinoille. Ja vaikka Tesla pidättäytyisikin sähkömoottoripyörien valmistuksesta, se ei tietenkään estä haaveilemasta moisesta.

Jans Slapinsin suunnittelma Model M jakaa nimensä James Bondin MI6-osaston johtajan, M:n kanssa, joten esikuva on ilmeinen. Siinä on 201 hevosvoiman sähkömoottori ja neljä toimintamoodia, Race, Cruise, Standard ja Eco. Virtaa laite saa litiumioniakuista, jotka on asennettu niin alas kuin mahdollista alumiinirunkoon, jotta laitteen painopiste olisi alhaalla ja käsiteltävyys hyvä.

Ensi silmäyksellä pyörä näyttää raskaalta. Sen keskiosa, missä polttoainetankki normaalisti sijaitsee on itseasiassa vesitiivis varastolokero, jossa on riittävästi tilaa läppärille, repulle tai täysikokoiselle kypärälle. Ja koska pyörä on sähköinen, vaihteisto ei tarvitse tilaa.

Valmistusmateriaaleina on käytetty modernia teknologiaa, kuten kevyitä hiilikuituvanteita. Asiasta kertoi ensin Digital Trends ja Jans Slapinsin sivuille pääset tästä.