Triumph Motorcycles myy Chris Prattin kesän megaleffassa Jurassic Worldissä käyttämän Triumph Scramblerin yllättävästi eBayn kautta 23.7. korkeimmalla tarjouksella. Pyörällähän Pratt kisaa elokuvassa mm. raptoreiden kanssa. Myynnistä saadut rahat käytetään "Distinguished Gentleman’s Ride":n, "Kunnianarvoisten herrasmiesten ajoon".

Kaikkiaan kolme Scrambleriä kustomoitiin elokuvaa varten. Yksi lahjoitettiin Chris Prattille kuvausten jälkeen, toinen koristaa Triumphin pääkonttoria Englannissa ja se kolmas nyt sitten huutokaupataan.

Nyt on siis elämäsi tilaisuus hankkia erikoinen, elokuvassa käytetty Scrambler, ja jos Chris Pratt puhuttaa, pyörä saanee siitä lisägloriaa.

Scramblerhan perustuu Trumpan ikoniseen Bonneville-malliin, ja siinä on 865 cm3:n twini. Triumph on aina ollut Hollywoodin supertähtien suosiossa alkaen Steve McQueenista ja Marlon Brandosta ja päätyen tuoreempiin Bradley Cooperiin, George Clooney'hin ja Ryan Reynoldsiin.

Huutokauppa alkaa siis eBay:ssä kello 7. Greenwichin aikaa torstaina 23. heinäkuuta eli ylihuomenna ja kestää ainoastaan kymmenen päivää. Pyörän aitoustodistus esitetään oston yhteydessä.

Huutokaupasta saadut rahat käytetään syyskuun viimeisenä sunnuntaina Kunnianarvoisten herrasmiesten ajotapahtumaan, jossa ajetaan ystävien kanssa ja juhlitaan klassisia moottoripyöriä. Samalla myös kerätään rahaa eturauhassyövän tutkimukseen. Tapahtuma järjestetään 80 maassa maailmanlaajuisesti, ja nyt, neljäntenä vuonnaan sen avulla on kerätty jo kaksi miljoonaa dollaria syöpätutkimukseen.

Asiasta kertoi ensin Motorcycleindustry.

Aiheesta aiemmin sivuillamme: Jurassic World -tähti avautuu leffan mp-stunteista (kannattaa katsoa, jutun videosta selviää ehkäpä syy, miksi kuvauksissa käytetty pyörä lahjoitettiin Chrisille)