Suomalaisia classic motocross -kuskeja oli mukana yli 20. Parhaista suomalaistuloksista vastasivat sivuvaunuluokan voittaneet orimattilalaiset Erkki Salo / Mika Hietala sekä heinolalainen Lasse Rantanen, joka ajoi ykköseksi luokassa 250 pre 1974. IMK:n Timo Hanski oli tämän luokan kolmas.

Myös vanhempien, ennen 1970 valmistettujen kaksipuolikkaiden luokan voitto oli tulossa Suomeen kun karkkilalainen Ari Lahti voitti kaksi ensimmäistä erää. Tekniikka kuitenkin petti kolmannessa erässä ja keskeytyksen myötä hän putosi lopputuloksissa kahdeksanneksi. Samassa luokassa ajaneet IMK:n Jukka ja Tuukka Monto joutuivat myös antamaan muille pisteissä tasoitusta kun venynyt aikataulu pakotti herrat jättämään viimeisen erän ajamatta että he ehtivät laivalle. Loppupisteissä Tuukka oli 9. ja Jukka 10.

Mukana oli myös useita muita imatralaisia / IMK:n edustajia. Yli 50-vuotiaiden kilpailijoiden Twinshock-luokassa Sami Backman nappasi pronssia. Hän oli kaikissa kolmessa erässä kolmas. Voiton vei belgialainen Jos Claessens. Alle 50-vuotiaiden kilpailijoiden EVO-luokassa Mika-Petteri Pio oli 17. ja Jere Pio voitti luokan B-finaalin. Marko Pion Cagiva 500 ei suostunut yhteistyöhön ja ajot loppuivat häneltä jo harjoituksissa. Luokassa 500 pre 1974 Juha Monto sijoittui viidenneksi. Voiton vei ylivoimaisesti Ruotsin Per Eliasson.

Jouni Tiitan kilpailu JST-luokassa päättyi lähtökahinassa tapahtuneeseen kolariin. Alle 50-vuotiaiden kilpailijoiden Twinshock-luokassa Matti Kantoluoto oli 14. ja ensimmäisen erän keskeyttänyt Matti Tamski 24. Tässä luokassa ajoi myös helsinkiläinen Tuire Aho sijoittuen sijalle 17. Luokkavoitto meni maksimipistein saksalaiselle Tino Eissnerille.

Suomen Classic Motocross Cupin viimeinen osakilpailu ajetaan 15.8. Kavilannummen radalla Salossa.