Tavoitteena oli tehdä kaksi uutta ennätystä: naisten kokoontumisajo- sekä paraatiajoennätykset ja lisäksi saada naisten ääni kuuluville moottoripyöräteollisuuden suuntaan.

Myöhemmin päivällä 618 naisen moottoripyörien parkkeerauksen jälkeen 251 naista ajoi 251 moottoripyörällä uuden paraatiajoennätyksen. Vanha oli tehty Australiassa viime vuonna ja siihen osallistui 221 naista  190 moottoripyörällä.

Tapahtuman järjestäjät Sherrie Woolf ja Nimisha Patel kiittivät kaikkia osallistuneita naisia, jotka olivat auttaneet vanhojen ennätysten lyömisessä.

Woolf toivoi myös, että mp-teollisuus alkaisi kiinnittää enemmän huomiota naismotoristeihin, jotka hänen mielestään ovat vielä ylenkatsottuja. Mp-teollisuus ei kuuntele naisia, mikä oli yksi syy järjestää tapahtuma.

– Yksi syistä järjestää tämä tapahtuma oli sanoa, katsokaa miten monet naiset ajavat omilla pyörillä, Woolf toteaa Visordownille myöntämässään haastattelussa.

Osa miehistä on suhtautunut kriittisesti naisten vain naisille järjestämään tapahtumaan, mutta Woolf toivotti miehet tervetulleiksi järjestämään vastaavan tapahtuma ja lupasi mennä katsomaan sitä.

Tapahtumassa myös kerättiin rahaa Valleyn sairaalalle.