Becci Ellis hankki maailman nopeimman seisovalla lähdöllä ajetun mailin ennätysnaisen tittelin vuosi sitten Elvingtonissa Englannissa turbo-Hayabusallaan, jonka hän kellotti silloin 264,1 mailin, 424,9369 km/h loppunopeuteen. Itse asiassa hän on tällä matkalla maailman kaikkien aikojen neljänneksi nopein henkilö.

Hän oli aiemmin päivällä jo päässyt 259 mailin nopeuteen, ja uudella yrityksellä 250 mailin (402,25 km/h) vauhdissa tuulenpuuska nappasi Ellisin pystyyn pyöränsä päälle ja samalla pyörän kanssa kyntöpellolle 370 km/h nopeudessa. Hän onnistui säilyttämään pyöränsä hallinnan 300 metrin matkan ja kuvasi sitä samanlaiseksi kuin olisi yrittänyt hallita vedestä kimpoavaa kiveä.

Lopulta pyörän etupää sukelsi ja heitti hänet satulasta.

Nainen totesi Visordownille myöntämässään haastattelussa olevansa onnettomuuden jälkeen - olosuhteet huomioonottaen - hyvässä kunnossa. Lopputuloksena oli murtunut nilkka, mustelmaiset kylkiluut sekä piiskaniskuvamma. Hän totesi kuitenkin päässeensä vähällä ensimmäisestä onnettomuudestaan.

Pyörästä tuli kerralla roskiskamaa, mutta nainen kertoi ettei pelkää, koska rakastaa sitä mitä tekee. Kipsatusta jalasta huolimatta nainen oli jo sunnuntaina hakemassa saamaansa palkintoa radalla.

Hän joutuu pitämään kipsiä seuraavat 6 viikkoa, mutta tulee takaisin niin pian kuin mahdollista, ja tavoitteena on sitten tietysti nykyisen ennätyksen rikkominen. Hän uskoo, että ilman haaveria se olisi onnistunut ainakin pyörän kunnon puolesta jo sunnuntaina.