Moottoripyörien säilytykseen tarkoitettu ilma-muovikupla on nimeltään BikeCapsule, ja se seisoo ilmatäytteisten tukipylväitten varassa. Seinät ovat läpinäkyvää muovia ja laite on varustettu ilmansuodattimella ja ilmapumpulla, joka vaihtaa tilan ilman aina kahdeksan kertaa tunnissa.

Säilytystila on tarkoitettu ennenkaikkea heille, jotka haluavat säilöä autonsa tai moottoripyöränsä talven ajaksi tai muuten vain pidemmäksi aikaa. Bike- ja CarCapsulessa ajoneuvo säilyy puhtaana, pölyttömänä, hajuttomana sekä suojassa korroosiolta ja kuivana. Sopii tietysti myös ajoneuvojen museointiin.

CarCapsuleen mahtuu isompikin auto säilytykseen.

Koko "tallin" pystyttää muutamassa minuutissa suuritehoisen ilmapumpun avulla, ja siinä on molemmissa päissä vetoketjuovet, joista pyörä tai auto voidaan tallin koosta riippuen ajaa sisään. 

Bike- ja CarCapsulet on tarkoitettu sisäkäyttöön, mutta pian pitäisi olla saatavilla myös ulkokäyttöön tarkoitettu versio. Capsulet ovat umpinaisia, niissä on integroidut seinät sekä lattiat. Hinnat liikkuvat alkaen 269 - 309 taalaa, päälle tietysti toimituskulut ja muut vastaavat.

Valmistajan kotisivuille pääset tästä ja linkki BikeCapsulen toimintaa esittelevään videoon on tässä.

Paksut ilman täyttämät pylväät pitävät Capsulet kuosissa.