Slick on suunniteltu nimenomaan kypäräkäyttöön, joten on samantekevää, mikä laji on kyseessä. Slick on parhaillaan rahoituskierroksella IndieGoGossa, jossa se on kerännyt tätä kirjoitettaessa tavoiterahoituksensa 16 päivässä jo 463-prosenttisesti. Slick haki 50 000 dollaria, ja koossa on jo yli 231 000 taalaa. Rahoituskampanjaa on jäljellä vielä 30 päivää.

Slickissä on monia etuja, joista yhden näkee heti allaolevassa videossa. Siinä verrataan ilman stabiloijaa ja stabiloijan kanssa kuvattuja videoita keskenään.

Slick vakauttaa kolmella eri akselilla moottoreiden ja sensoreiden avulla. Vakauttajan kolmea moottoroitua akselia käyttää mikrokontrolleri, joten kamera pysyy "liikkumattomana", missä tahansa sitten kuljetkin, IndieGogon sivustolla väitetään.

Slick toimii heti, kun se laitetaan kiinni kameraan -tai kamera siihen. Se sopii GoPron malleihin 3, 3+, 4 ja 4 Session.

Laite on vedenpitävä, ja sen akkujen luvataan kestävän yhtä pitkään kuin GoPronkin. Slick painaa vain 300 grammaa.

Slickin vakautuksen toimintaperiaate.

Slickin vakautuksen toimintaperiaate.

Slick ei ole gimbaali, mutta hintakin on edullinen. Halvimmillaan Slickin sai rahoituskampanjassa 179 dollariin, mutta ne loppuivat kättelyssä. Nyt sen saa omakseen 219 taalalla, 195 eurolla. Päälle tulevat rahtikulut sekä muut. Normihinta Slickille, kun tuotanto pääsee vauhtiin, on 279 dollaria.

Asiasta kertoivat Motorbiker ja Indiegogo. Indiegogon sivuilla on lisää videoita Slickin toiminnasta.