Neljässä päivässä Huge Moton hanke on kerännyt rahaa 6601 dollaria eli 9 %, 75 000 tarvittavasta taalasta. Hanke on kuitenkin alkanut hyvin, sillä kampanjaa on jäljellä tätä kirjoitettaessa vielä 57 vuorokautta.

Kaksoisetuvalo on kieltämättä jäyhän näköinen.

Huge Moto on Kaliforniassa San Fransiscossa toimiva yritys, jonka hanke sai alkunsa, kun pyörien kustomoija Bill Webb esitteli omaa ideaansa varsin futuristisesta Hondan CBR 1000 RR:ään perustuvasta cáfe fighterista jokunen kuukausi sitten. Itse asiassa hänen luomuksensa oli niin vaikuttava, että monet alkoivat kysellä rakennussarjan perään. Webb on nyt laittamanut asiaa eteenpäin ja myy Indiegogon kautta pakettia 2999 taalan, 2671 euron hintaan.

Tyyliä.

Unelmien RR-fighter

Huge Moto Black kit sisältää kaiken tarvittavan, jotta saat muutettua litraisen ennestäänkin äreän supersportin Webbin unelmien pyörän näköiseksi. Sarja sisältää mm. kahvat, joiden päissä on vilkut, kaksikeilaisen LED-ajovalon, todella minimalistisen ja hyvännäköisen apurungon ja sooloistuimen, ääripienen katteen sekä monta uutta asiaa. Sarja sopii kaikkiin vuoden 2008 jälkeisiin Firebladeihin.

Kuvassa koko rakennussarja.

Jotta hanke toteutuu, se edellyttää 25 rakennussarjan tilausta. Sarjan asentamiseksi ei tarvita hitsaus- tai erikoistyökaluja, mutta joittenkin osien kuten sulaketaulun ja jännitteensäätimen paikkaa joutuu muuttamaan. Samoin uuden kaksoisajovalon ja vilkkujen yms johdotus vaatii työtä.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Lisätietoja hankeen etenemisestä ja mahdollisesta rakennussarjan tilaamisesta löydät Indiegogon sivuilta. Huge Moton sivuille pääset puolestaan tästä. Ohessa video, joka selventää myös omalta osaltaan asiaa.