Omlet - yrityksen nimi on todellakin Omlet - valmistaa kaikenlaisia mielenkiintoisia maa- ja kanatalouden laitteita ja varusteita.

Kanahuomioliivi esimerkiksi on heidän sivustonsa mukaan hyvin helppokäyttöinen sekä pitää kanan lämpimänä, kuivana ja puhtaana. Huomioliivit lisäksi myös lämmittävät erityisesti harvasulkaisia tai juuri munineita kanoja.

Ei ole kovin tyypillistä - kerrotaan Omletin sivustolla - että munitusbusinekseen osallistuvat kanat ylittävät tien, mutta näin voi tapahtua. Eikä siihen oikein tiedetä syytä. Ja silloin on hyvä, että kanat erottuvat kunnolla ja ovat sikäli standardien mukaisessa turvassa.

Kanan huomioliivin alkaen-hinta on 12 puntaa kappale. Liiveistä on myös arvosteluja, joissa ne rankataan 4,5 tähden arvoiseksi viidestä. Erityiskiitosta ne saavat suojaavuudesta, näkyvyydestä ja helposta puettavuudesta.

Liivien kiinnitys toimii velcrotarroilla ja ne sopivat parhaiten keskikokoisille kanoille. Ohjeissa kehotetaan laittamaan kanan pää päänreikään, pullauttamaan siivet ulos käsireijistä ja kiinnittämään liivi edestä.

Kanahuomioliiviä saa sekä keltaisena että pinkkinä.