Huutokaupassa on myynnissä Evel Knievelin "Stratocycle" hänen ainoasta elokuvastaan "Viva Knievel".

Näyttelijä Henry Winklerin alias Arthur ”The Fonz” Fonzarellin Happy Days -tv-sarjassa käyttämistä kolmesta Triumphista on vain tämä ehjänä jäljellä, vuosimallin 1949 Triumph Trophy 500 Custom. Tv-sarjaa tehtiin peräti 10 vuotta. Pyörä oli alunperin kuulunut stuntman Bud Ekinsille, joka toimitti ja järjesti pyöriä studioille. Jos ihmettelette, miksi nimi kuulostaa tutulta, niin hän oli Steve McQueenin kaveri, joka teki stunthypyn Steven sijasta The Great Escape -elokuvassa.

Fonzien Trumpan hinta-arvio on 100 000 - 150 000 dollaria.

Kaupan on myös Fonzien Happy Days -tv-sarjan legendaarinen nahakatakki. Pyyntiarvio siitä on 30 000 - 50 000 dollaria.

Fonzien Happy Days -nahkarotsi.

Fonzien Happy Days -nahkarotsi.

Huutokaupan kohde numero 1073 on Flying Turbocycle Galactica-TV-sarjasta (Universal-TV, 1980), yksi kolmesta rakennetusta David Jonesin suunnittelemasta Turbopyörästä. Alunperin pyörä oli 1979/80 Yamaha MX-175, tarvetta varten rakennetulla katteella ja turbiinin näköisellä "voimalähteellä” varustettuna. Siivet edessä ja takana ovat toimivat, ne saadaan esiin pneumaattisesti. Pyörä oli ilmeisen hankala ajaa myös sarjan stunt-miesten mielestä. Hinta-arvio 25 000 - 35 000 dollaria

Huutokauppias Profiles in Historyn sivuille ja huutokauppaluetteloon pääset tästä. Kaupan on tuhansia eri Hollywood-tähtien ja -elokuvien muistoesineitä. 

Flying Turbocycke Galactica-TV-sarjasta.

Flying Turbocycke Galactica-TV-sarjasta.