Torstaiaamuna noin kello 06.25 Hätäkeskus sai ilmoituksen jonka mukaan moottoripyörä on törmännyt henkilöauton keulaan Riihimäentiellä eli tiellä 54, noin kilometrin Lappilan keskustasta Riihimäen suuntaan.

Poliisi saapui nopeasti paikalle ja ilmeni että onnettomuudessa ajoneuvot ovat suistuneet tieltä ja syttyneet palamaan. Paikalla on kaksi menehtynyttä ihmistä jotka liittyvät osallisena oleviin ajoneuvoihin.

Poliisi järjestää tapahtumapaikalla kiertotietä liikenteelle. Toinen ajokaista pyritään avaamaan liikenteelle heti kun se on turvallista ja onnettomuuden tutkinta on turvattu.

Poliisi tiedottaa asiasta lisää myöhemmin tänään.

Tätä kirjoitettaessa poliisi ohjaa liikennettä. Liikenne on ohjattu toistaiseksi kiertämään onnettomuuspaikka Sulkavantien ja Tiilitien kautta. Toinen ajokaista onnettomuuspaikalla pyritään avaamaan liikenteelle pian. Tiellä on onnettomuudesta johtuen ajoneuvojen osia.

Päivitetty torstaina kello 11.32:

Poliisi: Kärkölässä tapahtuneen liikenneonnettomuuden raivaustyöt on saatu suoritettua, ja liikenne on palautunut normaaliksi. Tie tapahtumapaikalla on edelleen liukas. Poliisi jatkaa onnettomuuden syyn selvittämistä.