Peter Wen on itse intohimoinen pyöräilijä, ja halusi kehittää työkalun, joka veisi mahdollisimman vähän tilaa, olisi mahdollisimman kevyt ja silti luja ja kestävä. Kovan työn ja tutkiskelun jälkeen vastaus on Telehex kuusiokoloavainsetti, jonka valmistamiseksi mies on nyt hakemassa rahoitusta Kickstarter-joukkorahoituspalvelun kautta. Telehex painaa puolet vähemmän kuin perinteinen setti, ja lisäksi siinä on paljon vähemmän tavaraa. Sopii varmasti hyvin myös motoristin jokapaikan kuusiokoloavainnipuksi.

Telehex näyttää tulevan tarpeeseen, sillä hanke on jo ylirahoitettu. Wen haki 15 000 dollarin rahoitusta, mutta on saanut kasaan jo 18 410 taalaa ja aikaa on jäljellä tätä kirjoitettaessa vielä 21 päivää.

Telehexin avainten koot.

Telehexin avainten koot.

Telehexin toimintaperiaate selviää parhaiten oheiselta videolta. Jos haluat tilata Telehexin ja tarvitset lisätietoja hankkeesta, poikkea sen Kickstarter-sivuilla. Siellä on myös lisää videoita ja kuvia aiheesta. Halvimmillaan Telehexin saa vielä 29 Yhdysvaltain dollarilla, vajaalla 26 eurolla.