Chivas 12 ‘Made for Gentlemen’ matka-arkku on kieltämättä tyylikkään näköinen. Sen koko ja tila kuvastavat hyvin sitä aikakautta, jolloin lyhyenkin merimatkan tekemiseen saattoi kulua päiväkausia ja pakkaamisen eteen nähtiin todella paljon vaivaa.

Matka-arkussa on kolme isoa laatikkoa, matkalaukku, tilaa kengille ja vaatepuussa riippuville puvuille sekä tietysti herrasmiehen pukeutumispöytä peileineen. Matka-arkun kahvat on päällystetty nahalla ja laatikostot on tehty käsin amerikkalaisesta valkotammesta. Sattumoisin puu on samaa, josta tehtyjä tynnyreitä käytetään ikäännyttämään Chivas Regal -viski 12-vuotiaaksi. 

Pukeutumistaso ja -peili toimivat samalla sisäänrakennettuna minibaarina, ja se lienee se vastustamattomin osa tätä tyylikästä kokonaisuutta.

Mikäli satut poikkeamaan lontoossa Globe-Trotterin ykkösmyymälässä, matka-arkkukokonaisuus on nähtävissä siellä 5.10. alkaen. Tuotoilla avustetaan voittoa tuottamatonta Prince's Trust -säätiötä, joka auttaa 13-30-vuotiaita nuoria ympäri Yhdistyneiden Kuningaskuntien, mikäli he ovat työttöminä tai heillä on vakavia ongelmia koulussa.

Hintaa Herrasmiesten Matka-arkulla on 16 600 euroa. Asiasta kertoi ensin Robreport ja lisätietoja sekä Globe-Trotterin että Chivas Regalin sivuilta. 

Matka-arkun minibaari / pukeutumisosasto.

Matka-arkun minibaari / pukeutumisosasto.