Videon tavoitteena on saada jokainen motoristi ymmärtämään harjoittelun merkitys, innostumaan osallistumaan ensimmäiselle koulutusjaksolle sekä jatkuvasti harjoittelemaan ajamista. 

Videolla esitellään eri moottoripyöräilijöitä, mm. armeijan valioluokan Apache-helikopteripilotti, kilpaveneilijä Chip Hanauer, rugbyn pelaajia Seattle Slamistä sekä moottoripyöräilyn turvallisuusasiantuntija.

He kertovat harjoittelemisen tärkeydestä sekä siitä, millaisia fyysisiä ja mentaalisia kykyjä vaaditaan taisteluhelikopterilla lentämiseen, kilpaveneellä ajamiseen tai kisaamiseen rugbyssä verrattuna siihen, mitä vaaditaan moottoripyöräillessä.

Pilotit, kilpa-ajajat ja urheilijat harjoittelevat jatkuvasti ollakseen parempia. Jos moottoripyöräilijät toimisivat samoin - harjoittelisivat jatkuvasti - heidän ajamisensa riippumatta siitä, ovatko aloittelijoita vai kokeneita, ympäri vuoden ajavia, tai kesäkruisailijoita, olisi paljon turvallisempaa ja mikä parasta: he saisivat irti paljon enemmän pyöristään ja itsestään.

Moottoripyöräilyn turvallisuusasiantuntija toteaa yhdessä kommentissaan, että "yleensä ajattelemme, että autoilijat ovat vaaraksi motoristeille, mutta unohdamme samalla, että suuri osa onnettomuuksista johtuu moottoripyöristä: ajamme liian kovaa kaarteisiin ja menetämme pyörämme hallinnan". Koulutuksesta on hyötyä myös moottoripyörälläajoon.

Yksi videolla esiintyvä henkilö yllättää erilaisuudellaan, ja hänellä on painavaa asiaa. Videosta kertoi ensin Motorcycledaily.