Euro Motor Center Oy on alueella tunnettu ja arvostettu jälleenmyyjä, joka tunnetaan erittäin hyvästä asiakaspalvelustaan ja luotettavasta, sekä asiantuntevasta huollostaan, kerrotaan Keskon tiedotteessa.

– Yli 20 vuoden toiminnan aikana olemme saaneet rakennettua uskollisen ja laajan asiakaskunnan. Tavoitteenamme on aina ollut tarjota asiakkaille laadukkaita tuotteita ja palveluita sekä hoitaa jälkimarkkinointi mahdollisimman hyvin asiakkaan tarpeita kuunnellen. Asiakaspalautteiden mukaan olemme tässä myös hyvin onnistuneet ja siinäkin mielessä olemme erittäin tyytyväisiä ja innoissamme, kun voimme aloittaa myynnin Yamaha-tuotteiden kanssa, yrityksen toimitusjohtaja Heikki Viitala toteaa.

– Oulu on merkittävä kauppakeskus Pohjois-Pohjanmaalla ja täällä on todella vahva Yamaha-asiakaskunta, niin moottoripyörien kuin moottorikelkkojen ja mönkijöitten osalta. Euro Motor Centerin maine laadukkaana ja pitkäjänteisenä toimijana Oulun talousalueella on erittäin merkittävä, minkä ansiosta päädyimme tähän ratkaisuun ja pystymme varmasti palvelemaan Yamaha-asiakaskuntaa alueella entistä paremmin. toteaa Konekeskon kenttäpäällikkö Pasi Mäki-Paavola.