Bryan ja Juanita Nelson valmistavat vuodessa noin 30 Roadman Campers -nimistä telttakärryä ja tavarankuljetustraileria. Kaikki tehdään tilausten pohjalta, joten toimitusaika on 2-3 viikkoa.

Telttavaunussa vaunun sisään on rakennettu teltta, joka levitetään ja asennetaan pysäköitäessä. Pystytyksen jälkeen käytössä on paitsi "makuuhuoneessa" sijiatseva vuode, myös "pukuhuonetila". Vaunun saa joko normaalikokoisena tai queen size -levyisenä.

Telttakärry ja leiri pystytettynä.

Teltan rakenne on vesitiivis ja se pystytetään keppien varaan. Ratkaisu on harkittu, sillä rakenne ei käytännössä syö tavaratilaa juuri ollenkaan.

Kärry tuetaan paikoilleen jaloin, jolloin se toimii hyvin makuupaikkana.

54-vuotias Nelson on ajanut matka- ja offroadpyörillä koko ikänsä, ja myöskin pitänyt aina telttailusta. Ensimmäisen telttakärryn hän rakensi itselleen 2005 ja matkusti ympäriinsä sillä tuhansia maileja. Liiketoimintasuunnitelma syntyi sitten siinä matkan varrella kuin itsekseen.

Yksinkertainen on kaunista - ja säästää tilaa.

150 cm pitkät telttavaunut ovat noin 120 cm leveitä. Kärryjä voidaan kustomoida raskaastikin asiakkaan toivomusten mukaan mm. vesi- ja /tai polttoainesäiliöillä ja työkalulaatikolla. Lisäksi kärryjä saa eri väreissä. 

Telttakärryjen hinnat alkavat noin 4500 dollarista, 4000 eurosta paikan päällä maksettuna. Asiasta kertoi ensin Dealernews. Lisätietoja telttakärryistä suoraan Roadman Campersin kotisivuilta.

Telttaosan yksinkertainen rakenne varmistaa sen, että kärryyn mahtuu hyvin mukaan myös tavaroita.