Mallikirjossa on mukana sähköisesti avustettuja polkupyöriä, skoottereita, moottoripyöriä ja kallistettavia kolmipyöriä, yksi off-road-laite ja yksi auto. Lisäksi Yamaha hehkuttaa esittelevänsä moottoripyörällä ajavan humanoidirobotin, joka yhdistää moottoripyöräilyn ja robotiikan teknologioita.

Kallistettava kolmipyörä on suunniteltu esittelemään uuden ulottuvuuden Kandosta. Se on japanilainen sana, joka samalla kuvastaa sekä syvän tyydyttyneisyyden että äärimmäisen kiihtymyksen tunnetta, kun koemme jotain poikkeuksellisen hienoa. Pyörän - tai mitä siitä näkyykään - kuva on jutun aloituskuvana.

Nelipyöräinen autokonsepti 4Wheeler on saanut inspiraationsa moottoripyöristä ja kuvastaa Yamaha-tyyliä. Miksi se on mukana on sitten eri juttu. Näkeekö Yamaha siinä mahdollisuuden hakeutua autoteollisuuteen itsestäänohjautuvien autojen valmistajana? Vai aikooko se ryhtyä valmistamaan pienikuutioisia sporttiautoja?

Yamahan 4Wheeler-konsepti.

Resonator 125

Resonator 125 on kokeellinen pyörä, joka on suunnattu nuorille, jotka eivät vielä ole löytäneet moottoripyöräilyn iloja. Muotokieli on varsin rohkea ja persoonallinen, ja siinä yhdistellään eri moottoripyöräilyn aikakausia. Pyörässä on polttoaineen suihkutuksella varustettu yksisylinterinen ilmajäähdytteinen nelitahtimoottori, jonka kuutiotilavuus on 125 cm3.

Yamaha Resonator 125 -konsepti.

Yamaha Resonator 125 -konsepti.

PES2 ja PED2

Tulevaisuus on pitkällä aikavälillä sähköinen, ja siihen Yamahakin valmistautuu näillä kahdella konseptilla. PES2 on katusportti kun taas PED2 on kuramaitten sporttipyörä.

Yamaha PES2-konsepti.

Yamaha PES2-konsepti.

Molemmissa on Yamahan uusi voimanlähde, jossa on monokokkirakenne, joka samalla toimii osana runkoa. PES2:ssa on moottori myös etupyörän navassa, joten se on kaksipyörävetoinen.  Molemmat pyörät sijoittuvat kevariluokkaan. 

Molemmissa pyörissä on harjattomat tasavirtamoottorit ja vaihdettavat litium-ioniakut. PES2 painaa alle 130 kg ja PED2 alle 100 kg.

Yamaha PED2 -konsepti.

Yamaha PED2 -konsepti.

YPJ-MTB

YPJ-MTB on sähköisesti avustettu mountain bike, ja se on suunniteltu aikuisille, jotka haluavat ajaa millä tahansa maaperällä. Tarvittaessa voit nauttia moottorin tarjoamasta avusta, mutta samalla sen olemassaolo on tehty niin vähän näkyväksi kuin mahdollista. 

Pyörässä on teholtaan 250 watin harjaton tasavirtamoottori, ja sen litium-ioniakun kapasiteetti on 400 wattia.

Yamaha YPJ-X -konsepti.

Yamaha YPJ-X -konsepti.