Koko yrityksen liikevaihto syyskuun 30. päivään päättyneellä kolmannella vuosineljänneksellä oli ennätykselliset 1,456 miljardia dollaria (1,282 miljardia €), jossa on kasvua 12 prosenttia viime vuoden vastaavan jakson myyntiin, joka oli 1,302 miljardia dollaria. 

Liikevoittoa yritys tuotti 155,2 miljoonaa dollaria, kasvua 10 % edellisvuoden 140,8 miljoonaan verrattuna. Osakekohtainen tulos oli ennätykselliset 2,3 dollaria, viime vuonna 2,06.

– Ennätyksellinen kolmannen neljänneksen tuloksemme heijastaa pitkän aikavälin strategiamme tehokkuutta, ja Polariksen organisaation joustavuutta, kun moottoripyörämyynnin kasvu kiihtyi, offroad-laitteiden osuutemme jatkoivat kasvuaan sekä kehitystoimintamme rinnakkaisuus toivat etuja ja lisää vauhtia, Polariksen pääjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Scott Wine totesi yrityksen julkistamassa tiedotteessa.

Polaris onnistui hyvin heikkenevien valuuttojen ja tiukkenevan kilpailutilanteen sekä talouksien heikkenemisen puristuksessa.

Yritys valmistaa sekä Indian- että Victory-moottoripyöriä sekä kolmipyöräisiä Slingshot roadstereita. Moottoripyörämyynnin liikevaihto nousi hurjat 154 prosenttia 160,4 miljoonaan dollariin kolmannella vuosivartilla. Kasvun takana olivat Indianin ja Slingshotin kova kysyntä.

Indian Motorcyclesin kaikkien mallien kysyntä oli kovaa jaksolla, ja tuotteiden saatavuus parantui, kun Polaris teki lisäpanostuksia pullonkaulaksi muodostuneeseen Iowassa Spirit Lakessa sijaitsevaan tehtaaseen.

Ongelmana on ollut nimenomaan maalaamon kapasiteetin heikkous, tehdyt parannukset ja tuotannon jatkuva kasvu mahdollisti sen, että Indian sai toimitukset kysynnän tasalle syyskuussa. Yritys myös hankki lisää maalaamokapasiteettia Spearfishistä, Etelä-Dakotasta.

Victoryn myynti oli alhaisempaa kuin vuotta aiemmin, osin osien huonon saatavuuden vuoksi, kun taas Slingshotin myynti ylittää jatkuvasti Polariksen odotukset.

Polariksen moottoripyörien Indianin, Victoryn ja Slingshotin myynti kasvoi maailmanlaajuisesti 115 % edelliseen jaksoon verrattuna, mutta yritys ei avaa tätä tarkemmin.