Venäjällä on tietenkin pohjoisemmissa osissaan samat ongelmat talven kanssa kuin täällä meillä Suomessakin. Tiet ovat lumisia, jäisiä ja liukkaita ja lisäksi ulkona voi olla pahimmillaan todella kylmä. Moottoripyörät on siis talveksi saatava jonnekin.

Isoissa kaupungeissa kuten Moskovassa, ei juurikaan ole tarjolla varastotilaa henkilökohtaisia tavaroita varten, joten mihin laittaa pyörä? Uskomatonta mutta totta, he varastoivat pyöränsä talveksi omiin asuntoihinsa.

Oheisen linkin kautta pääset English Russianin kuvakavalkadiin, missä on nähtävissä kymmeniä valokuvaaja Valeri Z:n ottamia kuvia ihmisistä, heidän pyöristään ja niiden talvisäilytyksestä. Moni nukkuu rautaheponsa kanssa samassa huoneessa talvisin. No, jos se on kunnossa, niin onhan se ainakin sisäsiisti, eikä sitä tarvitse opettaa tavoille. 

Moniko meidän lukijoistamme tuo pyöränsä sisälle omaan asuntoonsa talvella? Lähettäkää kuvia, olisi hauska nähdä niitä ja jakaa ne muittenkin katsottaviksi. Kuvat voi lähettää toimituksen osoitteella: toimitus (@) motouutiset.fi.