Multistrada Link -sovellus seuraa sekä kuljettajan että moottoripyörän suoritusta ajon aikana. Borgo Panigalessa Bolognassa toimiva italialaisvalmsitaja hehkuttaa tiedotteessaan, että kyseessä on "ensimmäinen Ducati-moottoripyörä, jossa on Bluetooth-teknologia vakiona mukana, ja tarjoaa todellisen digitaalisen ekosysteemin, missä moottoripyörä, älypuhelin, satelliittinavigointi ja kypärä ovat kaikki kytkettynä toisiinsa." Näin ollen luvassa on myös ajokokemus, joka on entistä enemmän eturintamassa ja yhdistetty.

Ohjelmisto on toistaiseksi tarjolla iOS-käyttöjärjestelmiin ja ladattavissa Applen Appstoresta, mutta se on pian luvassa myös Androidille. Multistrada Link -sovellus tallettaa ja näyttää ruudulla kuljettajan ja moottoripyörän suorituskykyä ajon aikana sekä myös reitin, ja antaa käyttäjien jakaa matkakokemuksensa sosiaalisessa mediassa.

Multistrada Linkissä on monenlaista toiminnallisuutta: se antaa esimerkiksi käyttäjien tarkistaa ja päivittää profiileitaan ja moottoripyörän tilaa (polttoainemäärä, käyttömoodien prosenttiosuudet, ajettujen matkojen pituus). Se pitää myös yksityiskohtaisin tiedoin varustettua lokia ajetuista matkoista sekä käytetyistä reiteistä.

Sovellus kerää dataa pyörästä sekä ennen, ajon aikana että ajon jälkeen Bluetoothin avulla. Sen kautta älypuhelin kytkeytyy osaksi ajoneuvon CAN-väylää. Ajonaikana sovellus tallentaa tiukimmat kallistuskulmat ja myös näyttää viimeisimmän kallistuskulman. Ajon jälkeen käyttäjä voi katsoa kartasta, missä tuli kantattua tiukimmin.

Multistrada Link -sovellus, ja maksimikanttaus tapahtui tuossa!

Multistrada Link -sovellus, ja maksimikanttaus tapahtui tuossa!

Kallistuskulmien lisäksi sovellus tallentaa käytetyt maksimi- ja keskitehot ja vauhdit sekä näyttää tätä dataa ajon aikana. Ajon jälkeen sovellus tallentaa ajosta kaiken datan ja informaation sekä antaa kuljettajan päivittää kaikki saavutetut kohteet kuten kaikki ajetut kilometrit tai yhden matkan aikana ajetut, reittien lukumäärän tai kulutuslukemat. Kuljettaja voi siten jakaa kaikki tiedot ystäviensä kanssa.

Multistrada Link antaa käyttäjien myös lisätä kuvia ja matkakuvauksia sekä mikä on paras ajomoodi tietylle reitille. Sovelluksesta lisää tietoa täältä ja sovelluksen voi ladata täältä.

Multistrada Link -sovellus.

Multistrada Link -sovellus.