Nyt se on mahdollista. Tarvitset vain aidon nahkaisen Teräsmies-ajopuvun. Ja sellaisiahan on kaupan kuten myös Batman-ajoasuja. Tai miltä kuulostaisi Starwars-Stormtrooper-ajotakki? Entäs sitten Kissanaisen asu, onko sellaista saatavilla? Teräsmies-ajoasun tilaamisella on kiire.

Kanadalainen UD Replicas on erikoistunut tekemään hieman erilaisempia ajoasuja. Vai miltä kuulostaa Kapteeni Amerikan tai Batmanin ajoasu? Kaikki juontaa juurensa kuulemma jonnekin kauas yrityksen päävisionäärin, muotisuunnittelija David Pean lapsuuteen, jolloin tämä oli ystävineen haaveillut tulevansa näiden silloisten supersankareidensa kaltaiseksi.

Nyt yritys tekee mahdolliseksi nämä unelmat valmistamalla jatkuvasti laajenevaa valikoimaa elokuvien replika-asusteista. Inspiraation lähteinä toimivat jotkut hienoimmista elokuvantekijöistä ja pelintekijöistä kuten Warner Brothers, Disney, Lucasfilms, Marvel ja Hasbro.

Puvut ovat tarkkoja kopioita elokuvissa käytetyistä ja virallisesti lisensioitu studioiden toimesta. Ja näiden esikuviin ovat pukeutuneet sellaiset näyttelijäsuuruudet kuin Christian Bale, Olivia Wilde, Ben Affleck ja monet muut.

Puvut on tehty parhaasta mahdollisesta nahasta ja muista materiaaleista. Niihin on lisätty Kevlaria ja CE-hyväksyttyjä suojia sekä suojaosia. Jokainen puku onkin täysin toimiva ja suojaava moottoripyöräilijän ajoasu. Vain tyyli on uudenlainen.

Teräsmies-ajoasu tekee ruipelosta muskelisankarin

Uusinta uutta on saataville tullut Teräsmiehen ajoasu, joka muodostuu nahkatakista, housuista ja ajosaappaista. Yrityksen tiedotteen mukaan jokainen osa pursuaa Teräsmiehen sankarillisuutta.

Myynti on paraikaa auki yrityksen nettiosoitteessa ja päättyy 14.12. tai kun tilaus täyttyy. Pukujen toimitukset tapahtuvat vuoden 2014 ensi neljänneksen aikana.

Puvussa on Teräsmiehen 'aito' logo rinnassa ja vyösolki. Kuljettajan lihaksistokin tulee sivumennen kuntoon, sillä takissa on sisäänrakennetut ja ulosnäkyvät lihakset edessä ja takana. Housuissa lihakset ovat vain edessä. Motoristeille mukana tulee CE-hyväksytyt suojat kyynärvarsiin, kyynärpäihin, olkapäihin, selkärankaan, polviin ja sääriin.

Pukuja tehdään vain 750 kpl

Puku on syvänsinistä nahkaa ja muotoiltu suoraan valkokankaalla Henry Cavillin päällä nähdyn asun mukaan. Saappaat ovat punaista nahkaa. 

Saatavilla olevat koot ovat XXS-XXL. Takki ja housut voidaan liittää yhteen vetoketjulla. Koko asulla on hintaa 1325 Kanadan dollaria eli 907 euroa. Päälle tulevat tietysti tulli- ja rahtikulut sekä mahdolliset verot. Pukuja valmistetaan vain 750 kpl, joten jos haluat omasi, pidä kiirettä!

Se Kissanaisen puku näyttää valitettavasti puuttuvan ainakin toistaiseksi UD Replicasin valikoimista. Palaamme asiaan, mikäli sellainen sinne ilmestyy.