MV Agustan julkistaman tiedotteen mukaan monet F1-kuljettajat ovat ajaneet MV Agustoilla. Näitä ovat esimerkiksi Berger, Irvine, Montoya ja Damon Hill. Yritys omisti Ayrton Sennalle peräti kaksi mallisarjaa, F4750:n 2002 ja F41000:n vuonna 2006.

Koskaan aiemmin ei F1-tähti ole näin suoraan ottanut osaa uuden moottoripyörän suunnitteluun Castiglionin tutkimukseskuksen kanssa. Lewis Hamilton osallistui usean kuukauden ajan mallin kehittelyyn. Esimerkiksi helmenvalkoinen väri pantterilogoineen ovat hänen kypärästään, ja 44 on hänen kilvanajonumeronsa.

Pyörässä on värityksen lisäksi paljon erikoisosia, kuten Alcantarakankainen istuin, paljon osia Ergalilta sekä erikoinen anodisoitu punainen väritys logoissa, rungossa, jalkatapeissa ja vanteissa. Muita erikoisuuksia ovat säädettävät clip-on-tangot kuten myös mattamustat runko ja sivuseisontatuki.

Pyörässä on myös käytetty hiilikuitua niin paljon kuin mahdollista. Katso Lewis Hamilton esittelemässä pyörää videolla alla. Malli esiteltiin virallisesti Milanon EICMA-messuilla.

MV Agusta Dragster RR LH44 - Lewis Hamilton erikoismalli.

MV Agusta Dragster RR LH44 - Lewis Hamilton erikoismalli.