Tekijä on käyttänyt ryöstössä KTM -merkkistä moottoripyörää, mikä jäi tekijältä Arvopantin eteen kadulle. Moottoripyörä on varastettu 9.10 Tampereelta Tornimäenkatu 9 pihalta. Pyörän rekisteritunnus on 20-EEN, mutta kilpiä siinä ei ole ollut enää tekohetkellä.

Poliisi on saanut lisätietoa tekijän pakoreitistä. Tekijä on paennut tekopaikalta Hämeenpuisto 21:stä Hämeenpuistoa Näsinpuistoa kohden ja kääntynyt Satakunnankatua oikealle keskustan suuntaan. Satakunnankadulla hän on ylittänyt autojen seassa kadun ja paennut Satakunnankatu 30 kohdalla sisäpihalle. Sen jälkeen poliisin tiedossa ei ole hänestä havaintoja.

Tekijällä on paetessaan ollut moottopyörän kypärä päässään. Tekijä on edelleen kateissa eikä hänen henkilöllisyys ole poliisin tiedossa. Poliisi pyytää havaintoja tekijästä ja hänen liikkeistään ennen tekoa ja teon jälkeen. Poliisia kiinnostavat myös anastetun moottoripyörän liikkeet.

Valvontakamerakuvaa ryöstöstä.

Valvontakamerakuvaa ryöstöstä.

Tekijän tuntomerkit:

  • -mieshenkilö, joka puhui selkeää suomenkieltä
  • -päässä mustapohjainen kypärä, missä paksumpi valkoinen ja kapeampi harmaa poikittaisviiva kypärän kyljessä
  • -ainakin edestä päin valkoinen pipo, missä edessä musta-harmaita pystyraitoja
  • -huivi kaulassa
  • -tummat reisitaskulliset housut, tumma takki
  • -tekijä sai ryöstetyt rahat valkoiseen muovipussiin ja hänellä oli myös tummahko kantokassi mukanaan.

Havainnot pyydetään ilmoittamaan numeroon 02954 45890 tai sähköposti: keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi. Ohessa on lisää kuvaa tekijästä liikkeen sisällä ja teossa käytetystä moottoripyörä.

Aiheesta aiemmin sivuillamme: Tampereella ryöstäjä matkassa moottoripyörällä - tunnistatko?