Top-Trailerin peräkärrylllä voi kuljettaa millaista tahansa tavaraa, mutta meitä kiinnostaa tietysti eniten moottoripyörien tai skoottereiden kuljettaminen.  

Lastaaminen on joka tapauksessa helppoa, sillä trailerin etupää pysyy tavallisessa korkeudessaan ja takapää taipuu alas tien pintaan asti. Kärryn pohjasta muodostuu loiva, vain viiden asteen kulmassa oleva luiska.

Takapäätä lasketaan ja nostetaan hydrauliikan avulla. Alaslaskettaessa takapää laskeutuu ja samalla rekisterilaatta kääntyy pois tieltä, samoin lokasuojat. Kun perä on alhaalla, ajat vain moottoripyörän sisään ja kiinnität etupyörän sitä varten tehtyyn pitimeen ja sidot pyörän taakkaliinoilla kiinni.

Ylösnostaminen tapahtuu hydrauliikkakytkintä painelemalla, ja kestää noin 20 sekuntia. Perillepäästyä pyörä on helppo ottaa pois kyydistä perän alaslaskun jälkeen, koska luiska on niin loiva. Voit istua pyörän selässä ja antaa pyörän rullata ulos ja kontrolloida sitä jarrulla.

Toinen hyvä puoli kärryssä on, että pyörän voi jättää sen kyytiin säilöön talliin talven ajaksi, jolloin lattiapintaa kuluu vähemmän.

Kärryn kantavuus on 750 kg. Tulossa on myös kauko-ohjaimella varustettu sähkömoottorilla varustettu versio. Top-Traileria saa kolmessa eri koossa: 1300 x 2300 mm, 1300 x 2700 mm ja 1800 x 2700 mm. Hinnat Ranskassa pienin 2198 € ja suurin 2542 €.  Lisätietoja valmistajalta.