Pelin yleisilme on keltainen, ja siinä voi osallistua tämän 9-kertaisen maailmanmestarin elämään laajalla skaalalla: osallistua MotoGP-kisoihin eri radoilla, jäljittää Rossin uraa alkuajoista tähän päivään asti sekä ajaa myös flat track -kisoja ja ajaa ralliautolla sekä tutkia millainen on Valentino Rossin ranchi.

Italialaisen pelialan yrityksen Milestonen hallituksen varapuheenjohtaja Luisa Bixio kertoi, että yritys on kehittänyt MotoGP-peliä jo muutamien vuosien ajan, ja nyt heidän mielestään Valentino Rossi -peli tarjoaa ainutlaatuisen pelikokemuksen. Pelissä pelaaja pääsee kokemaan Valentino Rossin intohimon, ammattimaisuuden ja kokemuksen sekä mestaruuksien sisä- että ulkopuolella myös ralli ja flat track-puolella, mitä vain numero 46 voi tarjota.

Tohtori mukana kehitystyössä

Tiedotustilaisuudessa mukana ollut Valentino Rossi kertoi olevansa mukana Valentino Rossi the Gamen kehitystyössä yhteistyössä Milestonen väen kanssa.

– Päätimme valita mukaan tärkeimmät elementit MotoGP-uraltani, sekä kaikkea sitä kilpailutavaraa, joka on niin tärkeää minulle, kuten Ranch, ralliajo ja muut. On tosi hauskaa olla mukana ei ainoastaan pelaajana, mutta myös "pelitestaajana", Rossi iloitsi. - Teen töitä yhdessä pelin kehitystiimin kanssa, jotta fanini saisivat parhaan pelikokemuksen, mitä heillä on koskaan ollut.

– Neljän vuoden menestyksellisen kumppanuuden kanssa, jonka aikana Milestone on julkistanut virallisia MotoGP-konsolipelejä, olemme iloisia voidessamme kertoa tästä uudesta ja ainutlaatuisesta Valentino Rossi -pelistä. Monet muut urheilulajit ovat julkistaneet erikoisversioita kunnioittaakseen lajiensa tärkeimpiä tähtiä, ja Valentino Rossi varmasti sopii siihen kategoriaan MotoGP:ssä. Peli tekee kunniaa Valentinon uralla yhtä lailla kun sisältää koko MotoGP 2016 -kilpasarjan. Olemme hyvin ylpeitä saadessamme olla osa tätä hanketta ja luotamme sen menestykseen Dorna Sports S-L:n toimitusjohtaja Pau Serracanta kertoi.

Peli Valentino Rossi the Game tulee myyntiin kesäkuussa 2016 PlayStation 4:lle, Xbox Onelle sekä Windows PC:lle / Steamille. Lisätietoja Milestonen kotisivuilta.