Sana Crusader tarkoittaa englanninkielessä ristiretkeilijää, ristiritaria. Krusader on tietenkin saman sana Küryakynin brändilogiikkaan mukaan muunnettuna. Motoristit ovat tietysti jonkinlaisia oman elämänsä kristi- tai ristiretkeilijöitä, joten nimi ei ole huono, ja malli on otettu ritarikilvestä.

Ristiritarit ovat aikanaan tehneet kuvien perusteella ainakin kahden mallisia kilpiä. Tyypillistä on ollut se, että alaosa on viistetty juuri kuten Küryakynin Krusaderissa. Malli on voinut olla myös kaareva toisin kuin Krusaderissa, jossa se on kulmikas. Yläosa on sitten joko ollut kuten Krusaderissa keskeltä alas kaartuva tai sitten keskellä on ollut ylösnouseva uloke. Kuva-aiheena ollut risti on varmaan tältä osin ohjannut muotoilua aikanaan.

Krusader on valmistettu valualumiinista ja sen hinta Küryakynin sivuilta tilattuna on 79,99 dollaria ja sen saa joko kromattuna tai mustana. Malli on saatavilla useimpiin 1995-2016 vuosimallin Harrikoihin, joissa on vakiolehmänkello. Asiasta kertoi ensin Cyril Huze.