Rukan uusi Epsilon pile-takki on moottoripyöräilijän paras ystävä kylmällä säällä. Suojaavan päällystakin alle tarvitaan monesti lämpimämpi välikerros kylmyyttä vastaan, mihin käyttöön uusi Epsilon on loistava ratkaisu, Rukan tiedotteessa uskotaan.

Epsilon takki tuntuu hyvältä yllä, joten se sopii mainiosti myös arkikäyttöön nauttiessasi takkatulen lämmöstä kotona. Polyesteri on monipuolinen materiaali, joka siirtää kosteuden tehokkaasti iholta ja pitää ihon lämmön tasaisena eikä hukkaa lämpöä juuri laisinkaan.

Luja materiaali sitoo myös tehokkaasti ilmaa, jolloin se tuntuu mukavan lämpöiseltä käyttäjän yllä. Näiden ominaisuuksien ansiosta sataprosenttisesta polyesterista valmistettu Epsilon on hyvä todiste materiaalin toimivuudesta – erittäin pörröinen teddy-fleece ulkopinta ja hyvin ihoystävällinen, pehmeä fleece sisäpuolella.

Kolme vetoketjullista taskua ovat käytännöllinen lisä monikäyttöiseen takkiin, joka jokaisen moottoripyöräilijän tulisi saada. Epsilon –takkia on saatavana mustana XS – 3XL unisex -kokoisina.