Rural Squid -nimimerkin suojassa oheisen videon julkaissut henkilö oli kolmen ystävänsä kanssa matkassa supermoto-pyörillä usein ajamillaan vuoriston mutkateillä. Hän kertoo, että he ajoivat epäilemättä vähän levotonta vauhtia, mutta että he nauttivat siitä ja tiedostavat myös sen aiheuttamat vaarat.

"Tiedän, että tästä videoklipistä käydään paljon keskusteluja, joten annan tässä oman testamenttini / analyysini.

Ajo ylös sujui hyvin, paluumatka taas oli paljon kilpailuhenkisempi.

Mutkaan saavuttuani huomasin edessäni kuorma-auton edessäni ja hölläsin kaasua hieman. Näin että leikkaa keskikaistaa, se yhdessä auringon, adrenaliinin ja huonon päättelykyvyn kanssa saivat minut olettamaan, että auto kääntyy vasemmalle. Koska oletin niin, otin oikealle, ja maksoin hinnan.

Olosuhteista riippumatta tiedän, että tämä oli tulosta omasta huolimattomuudestani, ja miltei maksoin siitä elämälläni. Ajoin paikalliseen ensiapuun, kun tajusin, että oli iskenyt pääni melko kovasti.

Selvisin tilanteesta mustelmaisella jalalla, särkevällä keholla, hirvittävällä häpeällä ja kalliilla pyörän korjauksella.

Hidastiko se minua? Kyllä ja ei. Nautin edelleen wheelieiden tekemisestä, kumin polttamisesta ja temppuilusta, mutta koko kokemus sai minut tajuamaan, että ajaminen ei ole rata. En ole koskaan osallistunut ratapäivään, mutta tiedän nyt tarpeeksi, että tiellä ajamisessa on kohtalokkaita muuttujia joita ei löydy radalta.

Olkaa älykkäitä, veljet."

Rural Squid on slangia, joka voidaan kääntää maalaismustekalaksi, mutta myös kaveriksi, joka ajaa levottomasti ja vaarallisesti. Katso video alla.