Mansaaren kisa ajetaan 60,3 kilometrin mittaisella Mountain Circuit -katuradalla. Se on niin pitkä, että tuskin kukaan oppii kaikkia mutkia ja töyssyjä ulkoa, ja rata varmaankin muuttuu pintansa osalta vuodesta toiseen. Riskit ovat melkoisia, mutta ei niitä kyllä John McGuinnessin ajossa huomaa. Ajolinjat ovat kauniita, ja varsinkin videolta, kun emme näe samaa kuin hänen silmänsä, tuntuu että mies välillä joutuu kääntymään tyhjään.

Mikäli vauhti tuntuu miedolta, niin kerrottakoon, että tähän ratakierrokseen häneltä kului 17 minuuttia, 10 sekuntia ja 169 tuhannesosaa päälle. Se tarkoittaa 131,850 mailin eli 212,147 kilometrin keskituntinopeutta. Ja kypäräkameran laaja kuvakulma kutistaa vauhdintunnetta melkoisesti. 

Hieno kierros. Kannattaa katsoa. 

Sen McGuinnessin ajaman kaikkien aikojen nopeimman ratakierroksen aika on muuten  17:03.567 ja keskinopeus 213.562 km/h. 

Radassa on 264 mutkaa, joista Wikipedian mukaan suurimmassa osassa näkyvyyttä peittävät joko puut, pensaat, korkeuserot, maanpengermät, rakennukset tai kiviaidat ja -muurit. Suurin osa radan päällysteasfaltista on heikkokuntoista, ja pinta on monin paikoin todella kuoppainen ja likainen.