Kahta poikaa syytetään nuoran virittämisestä loukuksi sen aiheutettua vakavia vammoja Wellington Streetillä Perthissä, Australiassa.

Poikajoukon matkassa ollut 11-vuotias sitoi köyden kadun yli, ja siihen ajoi 19-vuotias Lawson Mills moottoripyörineen joulukuussa. Mills sai kaulaansa pahoja vammoja ja viiltohaavoja päähänsä.

Kyse on ollut kokonaisen poikajengin hyökkäyksestä. Poliisin tultua paikalle selvisi, että Mills oli köyteen törmäämisen jälkeen onnistunut ryömimään tien toiselle puolen, Siellä hän riisui kypäränsä, ja välittömästi tämän jälkeen poikajoukko oli piirittänyt hänet, ja lyönyt hänet tajuttomaksi pullolla, jonka sirpaleita oli lojunut ympäriinsä.

Poliisi syytti hyökkäyksestä viime kuussa 12-vuotiasta poikaa, joka saatiin vangittua heti tapahtuman yhteydessä.

Eilen illalla he syyttivät lisäksi 11-vuotiasta poikaa Millsin hengen vaarantamisesta. Hän joutuu vastaamaan teostaan Perthin alaikäisille tarkoitetussa tuomioistuimessa helmikuun alussa. Vanhempi pojista on jo vastannut teostaan samassa oikeusistuimessa.

Molemmat kuuluvat jengiin, joka hyökkäsi Millsin kimppuun.

Asiasta kertoi mm. ABC. Watodayn sivuilla voit käydä katsomassa Millsin kaulasta otetut kuvat köyteen tärmäämisen jälkeen. Varoitus: ne eivät sovellu herkän ihmisen silmille.

Aiheesta aiemmin sivuillamme: Motoristi joutui käsittämättömän teon kohteeksi: tien ylle viritetty köysi, päälle vielä pahoinpitely