Konstaapeli Paul Hills oli partioimassa A13 moottoritiellä Englannissa, ja oli juuri pudottanut ajonopeutensa rajoituksen mukaiseen 50 mailiin tunnissa, kun hän huomasi Stiffordin liittymästä tielle tulleen BMW:n ajavan selvästi kovaa ylinopeutta, jopa 130 mailia, 209 km/h.

Hills kytki siniset valot päälle ja määräsi ajoneuvon seuraamaan häntä. Autoilija ajoikin kiltisti mailin verran Hillsin perässä, kunnes pari saapui Ferry Lanen liittymään. Kiertoliittymässä BMW-kuljettaja ajoi Hillsin päälle ja työnsi hänet päin vastaantulevaa liikennettä.

Poliisikonstaapeli Paul HIlls sai kunniamaininnan toiminnastaan.

Poliisikonstaapeli Paul HIlls sai kunniamaininnan toiminnastaan.

Hills itse kertoi, että "tunsin iskun takaapäin. Luulin, ettei hän ollut hidastanut tai huomannut minun hidastavan, mutta sitten tajusin, etten pystynyt kontrolloimaan pyörää lainkaan. Paras mihin pystyin oli keskittyä pitämään pyörä pystyssä. Hän vain jatkoi ja jatkoi työntämistäni kiertoliittymään. Elävä muistikuvani on ajoradan vilistävän silmissäni ja sitten lysähdin kasaan maahan ennenkuin auto ajoi pois."

Autovaras pakenin paikalta, mutta romutti ajoneuvonsa lähistölle, ja yritti uudelleen pakoon. Hänet kuitenkin pidätettiin myöhemmin ja hän sai kuuden vuoden tuomion teoistaan.

Hills lähti rajua ylinopeutta ajaneen kuljettajan perään.

Hills lähti rajua ylinopeutta ajaneen kuljettajan perään.

Konstaapeli Hills loukkasi tapahtuneessa pahasti selkänsä ja olisi voinut menettää henkensä,jollei voro olisi puskenut häntä pyörineen kohti toista autoa. Se blokkasi varkaan tien, ettei tämä parista yrityksestään huolimatta pystynyt ajamaan konstaapelin yli. Hills koki miltei ihmetoipumisen ja oli kahden viikon jälkeen takaisin työmaallaan South Woodhamin poliisasemalla.

Hills sai omasta suorituksestaan vaarallisessa tilanteessa kunniamaininnan poliisimestarilta muutama päivä sitten. Katso video tapahtuneesta.