Vuosi 2015 kirjataankin Husqvarnan 112-vuotiaaseen historiaan myyntiennätysvuotena. Valtaosa Husqvarnan myynnin kasvusta tuli Pohjois-Amerikasta, mutta mitään täsmällisiä lukuja yritys ei kerro.

Asphalt and Rubber veikkaa nousseiden myyntilukujen syyksi Pohjois-Amerikassa sitä, että Husqvarna pääsi hyödyntämään emoyhtiönsä vahvaa läsnäoloa näillä markkinoilla. KTM:n kautta Husqvarna pääsi mukaan entistä useampien dealereiden "hyllyille" USA:ssa ja Kanadassa, ja tämä näkyvyyden kasvu paransi myös myyntiä.

Ennenkuin KTM osti Husqvarnan, tämän heikkous oli nimenomaan se, että sillä oli varsin heikko jälleenmyyjäverkko.

Kokonaisuutena KTM omalla brändillään on kuitenkin niin iso valmistaja, että sen papereissa todellinen kasvu tulee KTM:istä. Mutta silti on helppo huomata, että KTM on tehnyt monta asiaa oikein Husqvarnan kanssa hankittuaan sen omistukseensa. 

Husqvarnan osalta ei ole mitään syytä odottaa muuta kuin samaan malliin sujuvaa vuotta 2016, sillä yrityksen 701 Enduro- ja 701 Supermoto-mallit ovat tulossa diilereille. Lisäksi menestys tuo menestystä, mikä tarkoittaa tässä tapauksessa lisäyksiä jälleenmyyjäverkkoon.

Kannattaa myös muistaa, että 401 Svartpilen on tulossa myyntiin 2017 ja 701 tai 401 Vitpilen tullee myös jossain vaiheessa tuotantoon. Husqvarna tekee parhaansa pysyäkseen mukana offroadpuolella ja valtaa samalla osuuksia katupyörämarkkinoilla. Aika näyttää miten se aikeissaan onnistuu.