Selseyläinen 60-vuotias Robert Hammond, 60 tuomittiin Chichesterin kruununoikeudessa 22.1. eli viime perjantaina, kun hänet havaitiin syylliseksi vaaralliseen ajamiseen. Hänet tuomittiin puoleksi vuodeksi kerrallaan kustakin rikkoomuksesta, ja kerrottiin, että hän viettää niistä yhteensä vähintään vuoden vankilassa.

Oikeus kuunteli kahta poliisia, jotka näkivät Hammondin ajavan Honda Firebladellaan 29. huhtikuuta viime vuonna valtatietä A27. Hän teki wheelien, ohitti useita ajoneuvoja ja ajoi noin 120 km/h 80 km/h rajoitusalueella. 

He pysäyttivät hänet ja takavarikoivat muistikortin hänen kypäräkamerastaan. Kun kortin sisältöä katsottiin osoittautui, että se sisälsi yli 150 elokuvanpätkää hänen moottoripyöräilystään. Monet näistä pätkistä osoittivat, että hän oli ajanut tavalla, joka teki selväksi, että hän vähät välitti itsensä tai muiden tielläliikkujien turvallisuudesta.

Videoklipeillä hän mm. teki wheelieitä noin 180 km/h nopeudella 50 km/h rajoitusalueella, ja ajoi 150 km/h 50 km/h alueella sekä monia muita eri ylinopeuksia.

Hänet pidätettiin epäiltynä vaarallisesta ajamisesta ja hänen moottoripyöränsä takavarikoitiin kuten myös hänen kypäräkameransa.

Hammondilta myös kiellettiin ajaminen kahdeksi vuodeksi sen jälkeen, kun hän pääsee vankilasta, ja hänen pitää suorittaa sen lisäksi laajennettu ajotutkinto, ennenkuin pääsee tien päälle taas.