Huom: Uudelleenjulkaisemme Joulun ja välipäivien aikana vapaapäivien lukemiseksi teille 10 luetuinta juttuamme vuonna 2016. Lukemisen Iloa! Tv. Toimitus

Kiitokseksi mies sai kärähdettyään 20 vuoden vankilatuomion onnistututtuaan sitä ennen kuppaamaan käsittämättömän summan sairaseläkejärjestelmältä. Hän ehti saada 9400 dollarin kuukausittaisen korvauksen yli kymmenen vuoden ajan.

Mies uskotteli, ettei pysty ms-taudin vuoksi käyttämään käsiään ja jalkojaan. Sitävastoin hän kuitenkin säännöllisesti kävi salilla, liittyi baseball tiimiin, pelasi golfia ja ajeli ympäri maata Cadillac Escaladellaan.

Mies erotettiin armeijasta MS-tautidiagnoosin vuoksi 1990-luvun alussa, ja alkoi saada korvausta diagnoosinsa perusteella. Koska hän oli tyytymätön korvaussummaan, hän alkoi esittää, että hänen MS-tautinsa esti häntä käyttämästä käsiään tai jalkojaan enää millään tavalla.

Edelleen tyytymättömänä siihen rahasummaan, mitä sai, mies kovensi vaatimuksiaan, valehteli lääkäreilleen esittäen, että hänet on sidottu kotiin ja pyörätuoliin, ja valehdellen, että hän tarvitsi päivittäistä ammattimaista lääkehoitoa, kunnes hänen korvauksensa oli nostettu korkeimpaan mahdolliseen veteraanille kuuluvaan luokkaan.

Kaikkiaan mies ehti 9400 dollarin korvauksellaan varastaa valtiolta 1,5 miljoonaa dollaria. Hän kärähti huijauksestaan jäätyään kiinni moottoripyörällä ajamisesta. Hän eli aivan normaalia liikunnallista elämää, ja pystyi ajamaan vesijettiä ja moottoripyörää, oli baseball-joukkueessa pelaajana 2006-2014, ja on nähty uimassa takapihan uima-altaassaan, pelaamassa rannalla ja ajamassa Escaladen lisäksi käsivaihteista Mini Cooperiaan.

Viranomaiset käyttivät tarkkailukameroiden kuvaa sekä sukulaisten valokuvia miehen varsin aktiivisen elämäntavan paljastamiseen.

Oikeudessa mies yritti toistaa väitteensä, mutta hänet julistettiin syylliseksi, sillä jury ei pitänyt todistusta luotettavana. Asiasta kertoi Freebeacon