Huom: Uudelleenjulkaisemme Joulun ja välipäivien aikana vapaapäivien lukemiseksi teille 10 luetuinta juttuamme vuonna 2016. Lukemisen Iloa! Tv. Toimitus

Tuore sarja polkaistaan tänä vuonna käyntiin Nizzassa maaliskuun 12 päivä. Ja itse kisaaminenhan on yksinkertaista ja hauskannäköistä: ajetaan nopeasti ja ajetaan jatkuvassa sivuluisussa.

Että kilpaileminen on vaikeaa, selviää kyllä nopeasti oheiselta videolta. Kun sladi äkkiseltään päättyy, seurauksena voi olla asvalttiin tutustuminen. Onneksi ainakin oheisissa kuvissa melko lievin - enimmäkseen sielullisin? - seurauksin.

Hauskaa seurattavaa joka tapauksessa ja vaikuttaa siltä, että kilpalijoillakin on kivaan. Oheinen video on kooste vuoden 2015 sarjasta.

Videolla ajavat: Julien Welsch Stunt Rider - DK Drift Rider, Kevin Kafon Parussini ( stuntrider), Matt MekatrixTony Gisson - Jeje "The Goret" Souday, Mathieu Bousquet (Thieuma Stunt Rider), Jeremy "Tchouf" Merires, Regis "Redg" Rouillé, Guyguy,  Gleyo Guillaume - Tibostunt, Gaetant "Crum" Torchy - Sylvain Gabart - Switch Riders.