Rakennuksen lähtöhinta on 900 000 dollaria. Pinta-alaltaan 5700 m2:n tilat rakennettiin vuonna 2008. Kaksikerroksiset tilat ovat yksistään Orange County Choppersin käytössä, ja siinä on sekä toimisto-, tuotanto-, vähittäismyynti- että ravintolatiloja ja lisäksi keilahalli.

Tarjouskilpailun voittaja joutunee hankkimaan osaan tiloista uuden vuokralaisen, sillä toinen kerros on kokonaan tyhjillään. Rakennusta markkinoidaan realitytelevisiosarjan tuoman tunnettuuden avulla, joka myyjän mukaan "houkuttelee kävijöitä laajalta alueelta".

OCC:n sijainti on hyvä, sillä se sijaitsee kahden ison tien risteyksessä ja sinne on siis helppo tulla. Stewartin kansainvälinen lentokenttä on myös vain kivenheiton päässä.

OCC:llä on 7 vuoden vuokrasopimus tiloista, ja lisäksi 3 vuoden optio. Vuoden 2011 lopulla rakennuksen omistus siirtyi Paul Teutul Seniorin omistaman yhtiön OCC Realtyn käsistä rahoitusyhtiö GE:lle. Toimenpide säästi rakennuksen joutumisen ulosottoon. GE aloitti ulosoton 2010, kun OCC Realty ei pystynyt lyhentämään luottojaan. OCC Realtyllä oli velkaa GE:llle noin 12,5 miljoonaa dollaria.

Kiinteistön omistaa tällä hetkellä BRE East Mixed Asset Owner LLC of Dallas. Asiasta kertoi Ride-CT.